NOVO! SPLETNA TRGOVINA ZA OPTIKE

 

. 

 

Topcon se bo tokrat predstavil kot srebrni sponzor konference z bogato razstavo novih instrumentov.

 

Na konferenci bo organizirana tudi delavnica na temo  "The Advantages of Refraction with Electronic Phoropter" & The Connected Refraction Unit", kjer

bo Prof. Matjaž Mihelčič, mr.sc.opt. slušateljem prikazal prednosti pri uporabi elektronskega foroopterja in kako lahko povežete Topcon instrumente v enotno bazo podatkov.

Catharine Chisholm, Phd MCOptom FBCLA iz Topcon University bo na konferenci predstavila enourno strokovno predavanje na temo "Are you missing anything?", Use of OCT in optometric practice.

V ta namen bomo na razstavnem prostoru konference prikazali Topcon 3D OCT-1 Maestro, prvi popolnoma avtomatizirani 3D OCT sistem z integrirano ne midriatično barvno retinalno kamero.

 

Na otvoritvi konference pa bo Catharine Chisholm, Phd MCOptom FBCLA predstavila tudi temo "Non-invasive Meibography and its role in dry eye management". 
Omenjeno ne invazivno preiskavo lahko izvedete s pomočjo nove digitalne kamere DC-4, ki ima IR filetr in IR osvetlitev in paše na  Topocon špranjsko svetilko SL-D701 LED/Halogen. 

 

 

 

 

 

 

RIMC D.O.O.
Pot na polšco 75, 8270 KRŠKO
Tel.: +386(0)7 490-52-00
Fax: +386(0)7 490-52-01
e-mail: info@rimc.net
delovni čas: od 07.30 do 15.30
(c) 2012 - 2021 Vse pravice pridržane, Rimc d.o.o.